1. Witaj na ogólnopolskim forum studenckim! By otrzymać pełny dostęp musisz zarejestrować się. Rejestracja zajmie tylko chwilę. Masz już konto? Zaloguj się
    Chcesz forum dla Twojego kierunku?

Szkoły prywatne w Krakowie

Discussion in 'Kraków' started by stasz, 16-03-2011.

1. stasz New Member

Czy są tu studenci lub byli studenci szkół prywatnych w Krakowie? Albo szkół prywatnych w ogóle? Jakie kierunki i uczelnie polecacie a jakie odradzacie?
  2. Hubert Administrator

AHE łódź ostatnio miało troche problemów ale już sie wybili.
  3. stasz New Member

szkoły prywatne

A jakieś kierunki szczególnie?
  4. stasz New Member

Pytam, ponieważ wiele osób zastanawia się, czy warto studiować prywatnie. Ja sama kończę studia na prywatnej uczelni, jednocześnie rozglądając się za podyplomówką.
  5. fafrelka New Member

Ja studiowalam do tej pory na uczelniach panstwowych ale wybieram sie teraz na studia podyplomowe na uczelnie prywatną, na wszib. Podobno fajna uczelnia. Uczelnia ktora ma okreslony kierunek ksztalcenia wiec nie spodziewalam sie wielkiego wyboru, ale jestem mile zaskoczona, znalazlam to, czego szukalam. Jak mi sie bedzie studiowalo okaze sie w pazdzierniku :)
  6. MaggieBlu New Member

Hej! ja tez studiuje na wszibie, socjologie :):) i moge Ci ja smialo polecic. wszystko mi tutaj odpowiada, lacznie z paniami w dziekanacie ;) teraz bedzie znowu rekrutacja, a 15 marca mamy dzien otwarty, jak co roku pewnie i w tym znow przyjdzie duzo chetnych :) co wybrales w rezultacie?
  7. Studentcik New Member

Ja z prywatnych uczelni polecam wam Wyższą Szkołe Europejską jestem zadowolony mega dla 2 kierunkowców mają niesamowite zniżki do 50% z czesnego przez cały okres studiowania, i można sobie swobodnie porozkładać zajęcia do swoich potrzeb. Duzo to daje bo mozna wykorzystac dzień tak jak uwazasz a nie tak jak ci każą. O absolwentach i członkach rodziny która już studiowała na WSE też pamiętają bo uruchomili dla nich zniżki na popularnych kierunkach. Zresztą można pisać zobaczcie sobie na ich stronce www.wse.krakow.pl

Powiadom znajomych