1. Witaj na ogólnopolskim forum studenckim! By otrzymać pełny dostęp musisz zarejestrować się. Rejestracja zajmie tylko chwilę. Masz już konto? Zaloguj się
    Chcesz forum dla Twojego kierunku?

Przydatne strony

Discussion in 'Media' started by mwpol, 27-06-2010.

1. mwpol New Member

Postanowiłem założyć ten temat, po to by dzielić się w nim linkami do naprawdę przydatnych- a mało znanych stron. Przykładowo ostatnio natknąłem się na dosyć ciekawą stronę mająca na celu pomoc nam w wyborze odpowiedniego komputera mobilnego. WybieramLaptopa.pl - Ranking Laptop - bo tak brzmi intuicyjny adres do tej strony jest wart polecenia szczególnie dla tych którzy planują zakup laptopa/notebooka,a nie mają o tym zbyt ogólnego pojęcia
  2. yessna New Member

Ja polecam stronę spoti.pl - uwolnij swoje treści - coś podobnego do chomika - dużo dokumentów i publikacji na różne tematy, a także możliwość publikowania własnych tekstów :)
  3. stasz New Member

Ja natomiast mogę polecić stronę mojej uczelni na Facebooku wszystkim, którzy myślą o studiowaniu prywatnie, o studiowaniu biznesu albo o studiowaniu i pracowaniu naraz: Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości | Facebook Jeśli macie pytania odnośnie tej uczelni albo życia studenckiego w Krakowie, zadawajcie je na ścianie, a odpowiem ja albo ktoś z administratorów tej strony, ewentualnie studentów.

Powiadom znajomych