1. Witaj na ogólnopolskim forum studenckim! By otrzymać pełny dostęp musisz zarejestrować się. Rejestracja zajmie tylko chwilę. Masz już konto? Zaloguj się
    Chcesz forum dla Twojego kierunku?

Kluby Studenckie

Discussion in 'Życie akademickie' started by Tomek, 31-01-2010.

1. Tomek New Member

Gdzie warto się wybrać na dobrą imprezę? Podzielcie się swoimi opiniami na ten temat
  2. Dmk. New Member

Po pierwsze Lizard King ^^ polecam, piwko wiadomo no 8 zł, ale zawsze można zahaczyć plener przed wejściem ^^, polecam tam pójście, posiedzenie posłuchanie bluesa, przy piwku,drinki,papierosie czy czym lubicie ;)
  3. Tomek New Member

Ja ostatnio byłem z kolegami na mieście odbywając clubbing. Zahaczyliśmy o "Przechowalnie" (piwo 6zł) i "ART-CAFE" (piwo 7zł) w Przechowalni klimat jakbyście byli w piwnicy, ale ma to swój klimat i jest nawet przyjemnie. Art Cafe wiadomo, fajne drinki, niedrogie piwo i świetny design. Art Cafe znajduje sie podajrze na Piotrkowskiej 68. Pewnien nie jestem bo lekko wstawiony już byłem.
  4. Alias_pl New Member

A co sądzicie o nowo powstającej Pomarańczy: facebook.com/Klub.Pomarancza.Lodz ?
  5. gosia7 New Member

Lizard spoko, obowiązkowo trzeba wejść do Bagdad Cafe na rasta bibę, jak ktoś lubi ą, ę to Gossip hmmmm na before do Meta Seta Galareta można wejść na szoty i przekąski i to samo u Śledzika u fabrykanta :D
  6. Alias_pl New Member

Powiadom znajomych