1. Witaj na ogólnopolskim forum studenckim! By otrzymać pełny dostęp musisz zarejestrować się. Rejestracja zajmie tylko chwilę. Masz już konto? Zaloguj się
    Chcesz forum dla Twojego kierunku?

Jaką specjalność wybrać. Ważne.

Discussion in 'Studia' started by radek8, 25-11-2011.

1. radek8 New Member

Witam.
    Jak w temacie zastanawiam się nad 2 specjalnościami: zarządzanie w administracji lub zarządzanie jakością. Po czym szybciej znajdę pracę i co bardziej przyda mi się na przyszłość ??
    Pomóżcie proszę. Bardzo ważna dla mnie sprawa.
  2. jolla New Member

Musisz iść na coś co Cię interesuje. Myślę, że po obu kierunkach będziesz miał duże szanse na znalezienie pracy, ale chyba nie można jednoznacznie ocenić po której z tych dwóch większe. Ja idąc na studia od razu wiedziałam co jak i gdzie. Chciałam turystykę to jestem na turystyce, chciałam na almamer to mam almamer, chcę wyjechać na praktyki to wyjadę. I wcale nie wiem czy będę po tym miała nie wiadomo jaką pracę, ale robię to co lubię bo kocham podróże i wiem, że po takich studiach będe mogła pracować w każdym hotelu gdziekolwiek na świecie praktycznie.
  3. 4rok New Member

Witam
    Wyczytałam ostatnio w gazecie o świetnym portalu i postanowiłam się podzielić tą informacją. Portal ten zajmuje się prowadzeniem badań rynku, które każdy może zlecić. Czyli, na przykład kiedy będę niedługo będę musiała przeprowadzić np. 100 ankiet do mojej pracy magisterskiej, mogę zrobić to poprzez ten portal! Dodatkowo, ten kto wykonuje te ankiety, zarabia pieniądze - nawet 300zł za jednorazowe badanie! Polecam wszystkim studentom!!https://www.studentswatch.pl/

Powiadom znajomych